Lähituotanto ja palvelut

Oletko degerbyläinen yrittäjä? Haluatko, että kirjoitamme sinun palveluista tai tuotteista? Ota yhteyttä: 0466 230 405 eller Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso lista kaikista paikallisista yrittäjistä.

Dbr 75 B
Laulaja Kisu Jernströmin vuonna 2004 perustama
kyläkauppa, tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita
elintarvikkeita, sekä kesän herkkuja . Kyläkaupan 
yhteydessä on kahvila, joka tunnetaan hyvästä kahvista,
herkullisista lähituotetuista levonnaisista sekä gourmet 
Hodareista ja Burgereista.Kaupan yhteydessä on myös 
ravintola terasseineen.Degerby Deli on järjestänyt jo
17 kertaa Degerbyn legendaariset Possujuhlat. 
Kesällä auki joka päivä ja tarkemmat  aukioloajat 
degerbydeli.fi  puh.Tiina +358(0) 40 5466401
Tervetuloa - Välkommen

VENEPAIKKOJA VUOKRATAAN

Vapaita venepaikkoja soutu- ja moottoriveneille Torbackassa Kallerfjärdin laiturikerhon laiturissa.

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä rahastonhoitaja Antti Haukkamaa 050 5357683

Grefvaksen tilalla Degerbyssä asuu Tor-Björn Karlsson perheineen. Tilalla on sekä vanhempia että uudempia rakennuksia.

– Vuokraustoiminta on luonnollinen jatko toiminnalle, jonka isäni Karl-Göran aloitti 2000-luvun alussa, Tor-Björn kertoo.

Karl-Göran Karlssonin lopettaessa sikojen pidon tilalle jäi tyhjiä rakennuksia, ja siitä alkoi varastonvuokraus. Nyt toimintaa on laajennettu. Pihalle on rakennettu uusi rakennus, jossa on tavarahissi. Varastojen koot vaihtelevat kolmesta kahteenkymmeneen neliöön.

Lue lisää...

Karl-Göran ja Dita Karlsson vuokraavat Grefvaksen tilalla mökkejä. Toista kutsutaan Olympia-mökiksi ja toinen on vanha torppa.

– Sinne minä muutin, kun palattiin Porkkalaan vuokrakauden jälkeen, Karl-Göran kertoo. Dita muutti torppaan vuonna 1962.

Grefvaksen tilan päärakennus oli vielä pystyssä, mutta niin huonossa kunnossa, että se purettiin.

– Vieraamme ovat usein rakennustyöläisiä, jotka etsivät tilapäistä asuntoa lähellä työpaikkaa, Dita kertoo. Mutta juuri nyt Suomessa ei rakenneta. Sen huomaa myös kävijämäärästämme.

Lue lisää...

Flythin tilan Kalle Åberg ei viljele ainoastaan mansikoita, vaan myös kuminaa, viljaa sekä heinää. Hän myy mansikoita kantatien varrella Degerbyssä, mutta keskikesällä myös Veikkolassa, Kirkkonummen kirkonkylässä sekä Eriksgårdenilla Pohjois-Kirkkonummella. Kalle Åberg on jo pian purkamassa Degerbyn myyntikojua, ja sen jälkeen marjat Degerbyn maista viedään Kirkkonummelle myytäväksi.

Oy Flyth Ab
Puh. 0400-489907