Ajankohtaista Degerbyssä

Uudistamme näyttelyt ja pidämme museon suljettuna tammikuun ja helmikuun aikana. Museokauppa avataan tilauksesta.

Matka ostoksiin on joulukuun aikana lyhyt: Igorin museokauppa on tänä vuonna vielä avoinna keskiviikkona 30.12. klo 10-15 sekä muina aikoina sopimuksen mukaan. Nelikielinen kirjamme Visit Porkkala-Udd on saapunut! Täältä löytyy myös Karin Heikkilän ihanat kudotut tuotteet, sekä degerbyläisen Veronika Bäckmanin mustaviinimarjahilloa ja liemituotteet. Ami Avellanin hopeakorut ovat ainutlaatuisia. Syksyllä ilmestynyt DVD Västankvarn 1918 löytyy nyt varastostamme. Uusi kirjamme Visit Porkkala-Udd on saapunut painolta. Ja tiesitkö että museokaupasta voit ostaa Museokortin joka toimii erittäin monessa museossa ympäri Suomea. Joulutarjouksena joulukuussa Museokorttiin saa lisäkuukauden kaupan päälle eli jokainen joulukuun aikana rekisteröity ja yhdistetty uusi Museokortti sekä uusittu Museokortti on voimassa automaattisesti 13kk. Kestävä joululahja - ja hinta nousee heti uudenvuoden alussa! Huom! Lunastamme myös ePasseja! Tervetuloa Degerby Igor-museon museokauppaan!

IG Museokortti joulu 2020 museoille SUOMImuseishopjulpärmen00B Etukansi7

Jouko

Nyt on syystöiden aika! Degerbyn kyläavustaja Jouko Kautto on tilattavissa 040 5418526. Maksu: 10€/tunti kelpaa kotitalousvähennyksenä,

Huom! Västankvarn 1918 DVD nyt myynnissä Igorin museokapassa. 20€. Kiertoajelut suunnitellaan. Jos olet kiinnostunut, ilmoita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

face

 

Viikonloppuna 19-20.9.järjestimme yhteisen museoviikonlopun Hangon Rintamamuseon ja Kaarteen sotamuseon kanssa. Myös Igor-museosta löytyi paljon kiinnostavaa: Lauantaina tehtiin kolme  bunkkerikierrosta Lundströmin 50-luvun bussilla, molemmalla päivällä esitimme Västankvarn 1918-filmin ja paljon muuta.

Ja väkeä riitti!

Västankvarn 1918 on kohta mynnissä Igorin museokaupassa.

Tässä linkki Västankvarn 1918-traileriin:

https://youtu.be/ZZ4_A-VFJ04

Västankvarn

efterkrigochfred

Suomen Majakkaseura myy 14.8. julkaistavaa kirjaansa Majakoiden ja luotsien Porkkala Degerbyssä kirkon lähellä pakettiautosta lauantaina klo 17.30-18. Tervetuloa tutustumaan kirjaan ja hankkimaan se! Hinta 30 €. Pankkikortti käy.

Porkala parm SWE 2 WEB

MVH / Y.t.
Pekka Väisänen
Suomen Majakkaseura - Finlands Fyrsällskap rf
tel. 0445566707