Oletko kuullut?

Bää

Eräs Igor-museon kävijä kertoi:

Asuimme maatilalla, jossa oli paljon erilaisia eläimiä. Talomme oli iso, ja niin oli myös pihamme, ja sen takia kaikki kylän lapset kokoontuivat meille leikkimään. Meillä oli sotavanki, joka oli usein mukana leikkimässä lasten kanssa. Eräänä päivänä, kun olimme pihalla leikkimässä, vanki alkoi yhtäkkiä juosta pikavauhtia metsään päin. Me huolestuimme ja mietimme, pitäisikö hakea äiti ja isä. Samassa vanki kääntyi juostessaan, ja huusi: - Bääää! Silloin oivalsimme, että hän oli menossa hakemaan lammasta, joka laidunsi metsänreunalla. Hetken kuluttua hän palasi lammas narussa.

Kerro lisää...

!
Marjatta Liesjärvi lomaili viikon kesällä 1960 Degerbyssä. – Vuokrasimme talon meren rannalla, se oli huonossa kunnossa, h&a...

Degerbyn blogi

Ett gott år 2016

Det är underligt så bitar ibland faller på plats just när man tror att mycket för länge sedan är glömt eller överspelat. Som det här med Degerbydagen där Karl-Göran Karlsson trodde på en återuppstånden talkoanda av den gamla goda sorten, som gjort Degerby så berömt. Och så visade det sig att han hade rätt!

Dessutom verkade alla så innerligen nöjda med att ha grävt fram stövlar och mycket annat från återkomstens tider på sent 50-tal. Allt var på plats, inklusive pansarvagnen och de två dansande Kalinka-flickorna. Allt fungerade och allt stämde!

Precis som det gjorde med Igormuseet hela säsongen 2016 med ett besökarantal långt över medeltalet. Vi är snubblande nära 4500 för det här året och det känns bra.

Lue lisää...

Ajankohtaista Degerbyssä

Kutsutaksi Inkoossa

KUTSUTAKSI NOUTAA INKOOLAISIA OVELTA

Inkoolaisten joukkoliikennemahdollisuudet kunnassa paranevat. Inkoossa liikennöi 5.6.2017 alkaen kaikille avoin kutsuliikenne.

Hinta: 3 €/matka.

Kutsuliikenne liikennöi arkipäivisin eri alueilla. Ajot suoritetaan arkisin ja kutsuliikenne hakee tarvittaessa ovelta.

Kyyti tilataan suoraan kuljettajalta puhelimitse edellisenä arkipäivänä klo 10–16.

Lue lisää...