Kyläkonttori Rosenbergin kauppa uusitaan jatkuvasti. Tule tutustumaan!

Kaupassamme myydään paikallisia tuotteita kuten Karin Heikkilän kauniita käsitöitä, Ami Avellanin tyylikkäitä hopeakoruja. Jarkko Toivolan korut ovat saaneet muotonsa Degerbyn entisen kunnan leimasta. Muita kotimaisia tuotteita ovat pohjanmaalaiset peltikannut, piparkakkumuotit ja mitat sekä Granholmin pehmeät toffeet ja marmeladit. Meiltä löydät myös postikortteja ja kirjoja Porkkalan vuokrakaudesta, lähialueesta sekä paikallisten kirjailijoiden kirjoja, mm. Lasse J. Laineen luontokirjoja. Denise Ramstedtin kauniit luontokuvat tulevat kohta myyntiin.

Myymme myös Degerbyn viirin, joka sopii 8-10 metrin pituisiin lipputankoihin. Meillä on myös pienempi viirimalli joka sopii oven yläpuolelle.

Jokainen tuote Rosenbergin myymälässä liittyy jollain tavalla alueemme historiaan, josta kerromme myös Igor-museossa. Pehmoeläinkoiramme kertovat vuokrakauden aikaisesta historiasta - sotilasalueen asukkaillakin oli kotieläimiä! Kun alue tyhjennettiin 1955 koirat ja kissat jätettiin Porkkalaan. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä jos sinulla on tuote, jota haluaisit myydä kaupassamme!

Tervetuloa!