Interaktiivinen Degerby – lähihistoriaa ja uusi kyläportaali

Degerbyn kyläyhdistys ry:n viimeisin Leader+projekti toteutettiin 1. maaliskuuta - 30. marraskuuta 2014. Projektijohtajana toimi Sonja Bäckman. Tämä kyläportaali, eli interaktiivinen kotisivu, on laadittu projektin puitteissa. Uusien sivujen kautta annetaan degerbyläisille yrityksille ja yhdistyksille mahdollisuus tiedottaa palveluistaan, tuotteistaan, ajankohtaisista asioista sekä tapahtumistaan. Sivujen kautta voi lähettää ja kommentoida tarinoita ja kuvia, jotka liittyvät historiaamme sekä nykypäivään. Sivuilla kerrotaan Degerbystä kylänä, sen tarjonnasta, palveluista, tuotteista, tapahtumista, nähtävyyksistä, luonnosta - eli kaikesta, mitä Degerby tarjoaa asukkailleen ja turisteille. Sivuilla on myös blogi. Jos olet kiinnostunut tai tiedät jonkun, joka olisi kiinnostunut kirjoittamaan blogiin, ota yhteyttä!

Olemme myös pyrkineet levittämään tietoa lähihistoriastamme, ja se on tehty kuten ennen Igor-museon kautta, mutta myös näiden sivujen, kouluvierailujen, Degerbyn päivän seminaarin, luentojen sekä kiertoajeluiden kautta. Meillä on käynyt yli 150 oppilasta ja olemme myös kiertäneet kouluja kertomassa  lähihistoriaan liittyvistä tapahtumista.

Toimintamme jatkuu siitä huolimatta, että projekti on päättynyt. Panostamme museon näyttelyihin, arkistointiin, markkinointiin, kirkkokahveihin, erilaisiin tapahtumiin kyläläisille ja turisteille sekä moneen muuhun asiaan, joka kuuluu toimintaamme.

Onko sinulla ajatuksia siitä, miten toimintaamme voisi kehittää? Ota yhteyttä kyläyhdistykseen: +35840 5418526 tai kirjoita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Voit myös sopia tapaamisen kyläkonttori Rosenbergillä.