Oletko kuullut?

Bää

Eräs Igor-museon kävijä kertoi:

Asuimme maatilalla, jossa oli paljon erilaisia eläimiä. Talomme oli iso, ja niin oli myös pihamme, ja sen takia kaikki kylän lapset kokoontuivat meille leikkimään. Meillä oli sotavanki, joka oli usein mukana leikkimässä lasten kanssa. Eräänä päivänä, kun olimme pihalla leikkimässä, vanki alkoi yhtäkkiä juosta pikavauhtia metsään päin. Me huolestuimme ja mietimme, pitäisikö hakea äiti ja isä. Samassa vanki kääntyi juostessaan, ja huusi: - Bääää! Silloin oivalsimme, että hän oli menossa hakemaan lammasta, joka laidunsi metsänreunalla. Hetken kuluttua hän palasi lammas narussa.

Kerro lisää...

?
Missä kuva on otettu?
!
Vuokrakauden jälkeen elävistä puista löytyi neuvostoliittolaisia sähköasennuksia. Vielä tänäkin päivänä näitä eristimiä löytyy metsistä, niinkuin kuva...

Degerbyn blogi

Museet stängt

Igor museet är stängt torsdagen den 25.5. Hoppas alla har en trevlig Kristi himmelsfärdsdag!

Igor museo on suljettu torstaina 25.5. Toivotamme kaikille mukavaa Helatorstaita!

Igor museum is closed on thursday 25th of may. We wish you a pleasant Ascension day.

Ajankohtaista Degerbyssä

Degerbyn uusi kyläavustaja

Degerbyssä on uusi kyläavustaja. Inkoolainen Kim Ketola aloitti työnsä 1 marraskuuta ja on nyt valmis auttamaan kyläläisiä arjen askareissa, kuten lumitöissä ja ruohonleikkuussa jne. Kimin työajat ovat arkisin noin 9-14 välillä ja hänet voi tilata puhelimitse numerosta 046 6230405 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Työstä veloitetaan 10€ per tunti, plus kilometrikorvaukset lähtöpaikkana Furuborgintie 6.  Työmaksun osuus toimii myös  työtalousvähennyksenä veroituksessa.